Rohkema info nägemiseks:

TILO CAPITAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 401; jälgijaid - 16. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta TILO CAPITAL OÜ kohta arvamuslugu!"

TILO CAPITAL OÜ hetkeolukord

Juba 401 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tilo Capital OÜ (edaspidi - Ettevõte) on Eesti Vabariigis registreeritud osaühing. Ettevõtte juriidiline aadress on

Lõõtsa 8a, Tallinn, Eesti Vabariik. Ettevõte registreeriti 12. detsembril 2014. aastal.

Teave Ettevõtte asutamise kohta on avaldatud 2016. a majandusaasta aruandes.

Ettevõte tegutseb valdusettevõttena.

Seisuga 31.12.2022 oli Ettevõte 100% Küprose Vabariigis registreeritud ettevõtte BERTONA HOLDINGS LIMITED tütarettevõte. Sama päeva seisuga ja käesoleva majandusaasta aruande allkirjastamise päeval on Ettevõtte lõplik kasusaaja hr Nerijus Numa.

Seisuga 31.12.2022 oli Ettevõtte osakapitali suurus 978 173 eurot. 29. juunil 2022 suurendati osakapitali summas 70 000 eurot, mille järel on Ettevõtte osakapitali suuruseks 978 173 eurot.

Seisuga 31.12.2022 ei olnud ettevõttel ühtegi töötajat (seisuga 31.12.2021: 0).

31. detsembril 2022 lõppenud aasta jooksul ei teinud Ettevõte ühtegi investeeringut, samuti pole plaanis olulisi investeeringuid lähitulevikus.

31. detsembril 2022 lõppenud aasta jooksul ei osalenud Ettevõte uurimis- ega arenguprojektides, samuti pole plaanis olulisi uurimis- ja arenguprojekte lähitulevikus.

Oleme andnud hinnangu Ettevõtte suutlikkusele tegevuse jätkamiseks, võttes arvesse kogu olemasolevat teavet tuleviku kohta, mis on vähemalt, kuid mitte ainult, 12 kuud peale aruandeperioodi lõppu. Oleme analüüsinud Venemaa

Föderatsioonile ja teatud sellega seotud isikutele ja üksustele kehtestatud rahvusvaheliste sanktsioonide ning 24.

veebruaril 2022 Ukrainale algatatud Venemaa sõjalise rünnaku mõju aruandvale isikule. Kinnitame, et me ei ole tuvastanud sündmuste või asjaoludega seotud olulist ebakindlust, mis võiks seada olulise kahtluse alla Ettevõtte suutlikkuses jätkata tegevust. Kui oleme tuvastanud olulise mõju, avalikustatakse üksikasjad täielikult raamatupidamise aastaaruande lisades.

Ettevõtte finantsseisund ning olulised sündmused aruandeperioodi jooksul on avaldatud raamatupidamise aastaaruandes ja kaasnevates selgitavates lisades.

TILO CAPITAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.